Gründeruka Vestfold - 2019
Målet med Gründeruka er å skape begeistring for gründere og nyetablerere, innovasjon og entreprenørskap i Vestfold.

Torsdag - GRÜNDERFESTIVAL - Sliperiet i larvik

Torsdag


Påmelding håndteres av Eventbrite.com

Sted: Sliperiet, Larvik

PROGRAMMET FOR 2019 BLIR LAGT UT I SEPTEMBER


tema: Tør du – Ta sjansen?


14:00 Velkommen

Konferansier Kjersti Idem & fylkesordfører, tidligere gründer Rune Hogsnes ønsker velkommen

14:15 Francois Elsafadi,

«Entreprenørskap – så enkelt…og så vanskelig»

  • Gründerhistorie: Rått & Sanselig v/Ida Brandsæter Helgeland

    Pause & Mingling DJ Thomas Jensen

16:00 Gründerpris pitch/Kahoot

  • Gründerhistorie: Gründerprisvinneren i 2017, Pridok v/Jørgen Gilberg

  • Gründerhistorie: WAI Environmental Solutions v/Steinar Danielsen

17:00 Kåring  av Gründerpris

  • Mini mini foredrag v/konferansier Kjersti Idem

    Pause & Mingling DJ Thomas Jensen

18:00 Kjetil Andre Aamodt, «Kultur for Gull»


19:00 Gründerbar med DJ Thomas Jensen 

francois-el-safadi-cropped-250x250.jpg

Francois Elsafadi

Francois er født i Libanon, oppvokst som flyktning og kom først til Kragerø som 14-åring. Francois har jobbet i New Page, jobber i dag i Lean Business Norge AS og Educos AS,i tillegg til å drive eget selskap som foredragsholder for næringslivet, skoler og i andre forum. Francois reiser i hele landet og holder foredrag med ulike tema. Entreprenørskap er et tema han elsker å prate om og de utfordringene dette kan gi. .

Francois: ”hvis verdien av deg selv kun er knyttet til prestasjon, blir det vanskelig å feile”

kjersti_idem.jpg

Konferansier Kjersti Idem

“Tør Du – Ta sjansen?” denne dagen har vi fått inn Kjersti Idem som konferansier, hun har selv vært gründer og har mange år bak seg i mediebransjen, blant annet som programleder i TVNorge, P4 og Radio 1. Hun & Dora Thorhallsdottir står bak podcasten Relasjonspodden. Med 20 års erfaring fra kommunikasjon på ulike måter har Kjersti grundig kjennskap til mellommenneskelig samspill. I dag utdanner hun seg relasjonsterapaut i tillegg underviser hun i ulike yogaformer.

Det er bare å glede seg til å høre Kjersti på scenen, hun tørr både å by på seg selv og – Ta sjansen!

Kjetil Andre - Olympiatoppen

Kjetil André Aamodt

Kjetil André Aamodt er en av verdens mestvinnende alpinister. Ha har totalt 20 mesterskapsmedaljer, derav fire OL-gull og fem VM-gull. Aamodt er en av fem mannlige alpinister med verdenscupseier i alle fem disipliner. Aamodt jobber i dag som ekspertkommentator og programleder, i 2010 fikk han også et eget tv-program; Hvem kan slå Aamodt og Kjus?

«Det gjelder også å ha et killer-instinkt, for hvis man alltid skal velge den triveligste veien, vil man ikke oppnå de beste resultatene.»

Thomas Jensen DJ 2.png

Thomas Jensen

I år vil vi avslutte Gründeruka med en skikkelig Gründerbar, vi har fått med oss DJ Thomas Jensen til å spille musikk og få løftet stemningen til taket! Han er selv gründer, han står bak nettsiden DJ4You.no, her finner du musikk elskende mennesker, som tar på seg ulike musikk oppdrag i hele Norge.

Thomas er i Hemsedal vinterstid å spiller på steder som Skarsnuten og Tabas Club. Resten av året mellom eventer og privat fester er han blant annet å finne på Bedehuset og Farris Spa Hotell i Larvik, The Sence/ Foynhagen Tønsberg, samt Pir 4, Brygga Bar, Park Hotel og Fjordfestens Beach Bar.

Jeg kan garantere deg at du kommer i god stemning med Thomas Jensen bak «spakende»!

Ida - Rått & Sanselig.png

Ida Brandsæter Helgeland

Det er bare å glede seg til gründerhistorien til Ida - eier og driver konseptet Rått&Sanselig som er et crossover-konsept med klær og interiør med 3 fysiske butikker og tilhørende netshop.

Ida vil i sin seanse dele sine erfaringer og være dønn ærlig på hva hun mener kreves for å overleve og lykkes i detaljhandelen i dag og i fremtiden. Hun vil ta for seg praktiske temaer som konseptbygging, økonomi og innovasjon.

Jørgen Gilberg.jpg

Jørgen Gilberg

Gilberg er en av eierne til Pridok AS, som vant selve gründerprisen og publikumsprisen i 2017. Jørgen vil fortelle om reisen med Pridok og den suksessen de har hatt innenfor sin bransje med utviklingen av et journalsystem som er skybasert.

Eierne av Pridok har mange års erfaring med å lage fagsystemer, og med kunnskapen til en av eierne som fastlege, var de alle enige om at det var og er et stort behov for et tidsriktig journalsystem, tilpasset og optimalisert for den kliniske hverdagen.

 
 

Les resten av programmet

Tirsdag | Onsdag | Torsdag